Обсебваща майка ли е Меган Маркъл

Обсебваща майка ли е Меган Маркъл
Гласувайте за статията

Обсебваща майка ли е Меган Маркъл, тези подхвърляния се появиха из пресата и сред обществото напоследък. А повод за коментарите стана факта, че само седмици след като се роди наследникът им наетата от Кралското семейство бавачка доброволно напусна.

Това е рядко срещано случай до момента, още преди да стане майка Маган изяви желание да не се ползват бавачки за отглеждането на детето им с Хари. И все пак се съобразиха с протокола и избраха една. По непотвърдена или официална информация бавачката сама е подала молбата си да напусне младото семейство. Твърди се, че за жената е било трудно да се съобразява с претенциите и постоянното присъствие на младата майка Меган.

Както се цитира и в изданието Ева, Маркъл искала да е бебето си през цялото време, дали от липса на доверие към околните или прекалено щастие от майчинството, но Меган никак не желаела да оставя сина си Арчи сама с други. Дори майката на Меган – Дория дойде, но остана за кратко в дома на принц Хари и Меган.

Писа се, че причините са бизнес ангажименти, но мнозина вече допускат, че Меган не е позволявала и на собствената си майка да се меси в отглеждане на новороденото.

И сред толкова догадки остава да кажем, че може Меган Маркъл да се окаже с не лек характер или просто да копнее от доста време да бъде майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар