Докога, Борисе? Певецът пак прости на жена си

Докога, Борисе? Певецът пак прости на жена си
Гласувайте за статията

Борис Солтарийски има големи проблеми в брака си с Аделина, но някак успява да ги превъзмогне. Главната причина е, че певецът се оказа с много добро и мекушаво сърце.

Преди няколко месеца плъзнаха слухове, че Борис Солтарийски се развежда със съпругата си Аделина, но той побърза да ги опровергае.

Борис Солтарийски и Ади

Борис Солтарийски и Аделина още са заедно, но докога?

Въпреки това обаче, сексапилната брюнетка често пътува без мъжа си, докато той заработва последните си заплати в „Шоуто на Слави”. В момента красавицата е в Дубай с приятелки, а Солтарийски бъхти в България и се грижи за дъщеря им Ема.

Говори се, че бившата манекенка многократно слагала рога на Борис и това довело до криза в отношенията ми. След няколко разговора за развод, двамата все пак решили да останат заедно в името на детето и до окончателна раздяла не се стигнало, пише „Уикенд“.

Борис Солтарийски се венча за Аделина Димитрова преди 4 години, когато Ади вече беше с наедряло коремче от бременността. Само след няколко месеца се роди и дъщеря им Ема.

Именно детето крепи към момента брака им, твърдят слуховете. Двамата обаче някога наистина имаха много бурна и страстна връзка.

Борко се запозна с Ади на работа. Тя участваше във формата „Умна и красива“, който бе организиран от „Шоуто на Слави“, където Солтарийски работи през последните 15 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар