Нещо, за което много дами завиждам на Селин Дион

Нещо, за което много дами завиждам на Селин Дион
Гласувайте за статията

Нещо, за което много дами завиждам на Селин Дион. Освен, че е сред едни от най-популярните хора на нашето време, доказан талант в музиката и много успешна звезда. Селин Дион освен това има и завидно количество обувки.

Можем да кажем, че певицата е сбъднала мечтата на Кари Братшоу от поредицата „Сексът и градът“. Изненадваща се оказва за мнозина манията на певицата. Явно Селин не иска да се разделя с никой от чифтовете си обувки и затова те стават все повече и повече. Споделя в епизод на Carpool Karaoke с водещият Джеймс Кордън, че с обувките си имала определени спомени. 

Селин Дион с цял склад с обувки

Всеки чифт я е довел до определено място и до настоящия момент от живота й, коментират и от изданието Ева също. И така слуховете за манията на певицата по обувки се потвърждават и дори цифрите, които Селин Дион споделила са още по-шокиращи. Певицата коментирала, че има над 10 000 чифта обувки.

Затова тя постоянно увеличавала мястото, което й е нужно, сега е наела специален склад, където добавя постоянно увеличаващата се колекция от обувки. И ние също ще добавим, че много дами по света искрено могат да завидят на певицата за впечатляващото й количество обувки в разнообразни, цветове, модели и стилове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар