Сладураната Крисия посрещна влюбена 15-ия си рожден ден! (виж я с гаджето)

Сладураната Крисия посрещна влюбена 15-ия си рожден ден! (виж я с гаджето)
Гласувайте за статията

Сладураната Крисия Тодорова с първо гадже!

С гадже отпразнува 15-я си рожден ден младата певица Крисия Тодорова. Любимката на цяла България отбеляза личния си празник с емоционални снимки в социалната мрежа.

Крисия

Уникалната Крисия се влюби за първи път

Крисия сподели и кадър от морското парти, на който за първи път позира с младеж. За когото се предполага, че й е гадже.

Двамата са заснети в стила „Следвай ме”, станал истинска модна вълна в инстаграм. На снимката се вижда Крисия и само ръката на младежа зад нея.

Снимките са придружени с текст „Завинаги”, от което ясно личи, че младата певица е наистина привързана към приятеля си, пише вестник „България днес”.

Въпреки че Крисия се старае да не привлича внимание към личния си живот, според слуховете, приятелят й е Ясен Владимиров, който също е на 15 години. Двамата са съученици от музикалното училище „Любомир Пипков” в София, където се запознават.

Макар че връзката им е още детска, двамата вече ходиха заедно на почивка и се плацикаха в басейн, но отново не са се снимали заедно.

Младежите споделят една компания, която обикаля кафенета по столицата и често събиранията им са белязани от песни и танци. Крисия беше спрягана и за гадже на сина на футболиста Валери Божинов.

С малкия Валерко са в една компания и имат фотоси заедно, но те са просто приятели и няма нищо повече между тях.

„На тази възраст искаш – не искаш, трябва да пораснеш. Оттук — нататък трябва да съм по-сериозна във всичко”, заяви с година по-голямата Крисия.

За личния си празник тя получи вълнуващ подарък от родителите си – те ще финансират първия й видеоклип, който ще бележи началото на самостоятелната й кариера.

Младата певица наскоро разкри и защо е приключила изявите си в „Шоуто на Слави”. Месеци наред не е имала никакви ангажименти. А менторът й не я налагал на сцената, както преди.

По тази причина предпочела да напусне екипа на предаването, а след края на шоуто се радва на повече покани и отпреди.

Крисия признава още, че наред с хилядите почитатели има и много хора, които се държат злонамерено с нея. Но се старае да не им обръща внимание и да преследва целите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Сладураната Крисия посрещна влюбена 15-ия си рожден ден! (виж я с гаджето)”

  1. Надя Делчева

    юни 03. 2019

    Да е жива и здрава!
    Умна,талантлива,красива .Чиста душа.
    Да върви по пътя си с късмет!

Добавете коментар