Горещо: Асен Блатечки и Диляна Попова взривяват с любовен клип! (виж тук)

Горещо: Асен Блатечки и Диляна Попова взривяват с любовен клип! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова и Асен Блатечки публично признават любовта си!

Диляна Попова и Асен Блатечки за пръв път ще споделят открито своята любовна история. Която премина през какви ли не изпитания и препятствия през годините. Този път обаче те ще покажат пред света чувствата си.

Асен Блатечки

Асен Блатечки и Диляна Попова се разкриват пред всички

Това ще стане в клипа към песента на Дани Милев „Това си ти”, чиято премиера е на 7 юни. Той е посветен на любовта между актьора и моделката.

Очаква се видеото да е истинска сензация, защото в него за първи път двойката ще сподели публично своята лична история, макар и под диктовката на режисьора Борис Радев.

Връзката на Диляна Попова и Асен Блатечки е от около 7 години и пламна по време на общата им работа в сериала „Стъклен дом”. Двойката има син, който през септември ще стане на 5 години.

След раждането на момчето родителите се разделиха, а наскоро стана ясно, че пак са се събрали. През цялото време обаче и двамата отказваха да разкриват подробности около личния си живот.

Едва сега се решават за първи път да споделят историята си, изигравайки я в музикален клип, пише вестник „Уикенд“.

Както знаем, бившата жена на Блатечки – Катерина Горанова отдавна вдигна ръце от него и дори се говори, че вече е щастлива с нова любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар