Вики от Мастило смая: Детето ми спи само от 8-месечно! (още подробности)

Вики от Мастило смая: Детето ми спи само от 8-месечно! (още подробности)
Гласувайте за статията

Вики от Мастило призна, че децата не пречат на личния й живот!

Детето на Вики Терзийска, известна още като Вики от Мастило, спи в собствена стая още откакто е навършило 8 месеца. Това разказа наскоро самата майка.

Вики от Мастило

Вики от Мастило възпитава детето си да бъде самостоятелно

Малката Маргарита, която в момента е на 3 години, не изпитвала нужда да се гушка в леглото на мама и тате, тъй като родителите й навреме взели мерки да я направят самостоятелна.

„Може да имаме дете, но и ние сме хора, имаме нужда от сън”, била философията на Вики от Мастило. Именно затова тя решила, че трябва да подреди стая за бебето още докато е съвсем малко. А и то се оказало супер дете и бързо свикнало да спи само.

Резултатът е, че сега Маргарита била много самостоятелно хлапе и не пречела на мама и тате да си почиват, когато са изморени. Вероятно затова певицата е решила да има и второ дете.

В момента тя е бременна с още едно момиченце от своя съпруг – Петър Величков, пише вестник „Уикенд“. Припомняме, че преди връзката си с Петър, Вики имаше отношения и сериозни връзки с други мъже, които обаче не успяха да я задържат.

Докато Величков й показа какво е истински грижовен и обичащ мъж, готов на всичко за любимата жена и семейството си. Към момента певицата е изцяло отдадена на тази любов и дори загърби кариерата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар