Мишо Шамара нападна 100 Кила: Страшен кючек е, да запише песен с Цеца! (виж тук)

Мишо Шамара нападна 100 Кила: Страшен кючек е, да запише песен с Цеца! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мишо Шамара нападна авера си 100 Кила!

Въпреки, че в първите си стъпки рапърите Мишо Шамара, Криско и 100 Кила имат общи парчета, с днешна дата конкуренцията между двамата е на педал.

Желанието им за първи места в музикалните класации е постигнато от конкурентите. Които така и не успяха да спечелят надмощие на другия.

Мишо Шамара

Мишо Шамара оплю 100 Кила и други колеги рапъри

Тези дни пък Мишо Шамара, който в момента си е в България, захапа и двамата в остър коментар по повод актуалното им творчество.

На въпроса какво мисли за новото поколение изпълнители като Криско и 100 Кила, Шамара отсече:

„Дойдох тук и изведнъж видях едни нови звезди. Всичко ми звучи като румънско диско. Чух някаква чалга, която звучеше повече като рап, отколкото песните на онези, които парадират, че правят рап.

Последната песен на 100 Кила е страшен кючек. Изключително много съжалявам, че мои наследници, които съм ги учил да правят музика, заради това, че нямат контакт с мен, правят кючеци и щракат с пръсти. Очаквам да запишат песен с Цеца.

Няма лошо в кючеците, да напишат, че са такива изпълнители, защото иначе излагат всички останали в бранша“, беше казал преди време Мишо Шамара – основателят на българската хип-хоп музика в България.

Любопитно е как ли ще отвърне на нападките 100 Кила, който също е известен с това, че не си поплюва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар