Никой не иска да купува къщата на Благой Георгиев!Благой Георгиев - Джизъса

не може да намери купувач на луксозния си дом в софийския кв. „Горна Баня”, оценен на 1,4 млн. лева. Преди осем месеца бившият футболист пусна имота с площ 450 кв.м. за продажба, но и до днес желаещи няма. [caption id="attachment_426764" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев Благой Георгиев не може да продаде къщата си[/caption] Брокери разкриха пред Lupa.bg че никой не е пожелал да отиде и да разгледа палата, камо ли да го купи. Бившият участник от „Вип Брадър” иска 1.4 млн. лв. за луксозния дом, което прави по 3 хиляди лева на квадрат. Цената не е толкова висока, като се вземе предвид фактът, че къщата е с дизайнерски мебели по последна мода.

Екс футболният национал пусна къщата за продажба в началото на октомври, но желаещи да се бръкнат с над милион лева липсват и до днес.

Според специалисти, причините за каръка са няколко. Първо, очаква се срив в цените на имотите, затова хората с мерак да са новодомци стискат кесиите. Втората е, че скъпите имоти по принцип се продават по-трудно. И още една – мистична - повечето от евентуалните купувачи са семейни мъже, а съпругите им не искали да спят в леглото, където Джизъса палувал всеки ден с различни жени. Достопочтените дами смятали, че тази къща не е на късмет и може да им донесе раздори и раздели. Гелосаният ритнитопковец поверил продажбата на опитни брокери, които направили добри снимки и представили палата във възможно най-добрата светлина. Изтъкнали, че домът се намира в екологично чист район, разполага със сауна, джакузи, два дрешника, две тераси и още куп екстри, но дори и тези уловки не съблазняват потенциалните купувачи с излишни 1,4 милиона лева. Набожният спортист с татуси построи двореца през 2010-а година, където заживя с бившата си вече половинка Христина Витанова, но след множеството му изневери гимнастичката го изгони от живота си.

Благой й остави в баровския дом, където красавицата да отгледа двете им деца Йоана и Давид. След като се разведе със съпругата си Есмер Омерова и рускинята му взе всички пари, набожният футболист се принуди да изгони бившата и децата си от дома, за да го обяви за продан.

С този почти милион и половина, който се надява да вземе от жилището, Джизъса се надява да закрепи лошото си финансово състояние и да си купи свой апартамент за по-скромни пари, защото в момента живее под наем в квартал "Бояна" заедно с годеницата си Златка Райкова.