Бомба: Мегз и Румен Рончев жертви на бедствието в Пловдив! (още подробности)

Бомба: Мегз и Румен Рончев жертви на бедствието в Пловдив! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мегз и Румен Рончев пострадаха от наводненията в Пловдив!

Топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз и любимият й – транспортният бос Румен Рончев, са станали жертва на бедственото положение с наводненията в Пловдив.

Мегз

Наводненията засегнаха Мегз и Рончев

За инцидента съобщи именно модната принцеса. Мегз качи клипче в профила си в Инстаграм. На което се виждат паднали тавани, унищожена електрическа инсталация и мазилки. Както и огромни имуществени щети върху множество мебели и техника.

Запознати коментират, че само в това помещение щетите надхвърлят 40 000 хиляди лева.

Съдейки по това, че това е само един офис, а базата им е доста голяма – поне това, което сме видели в клипчетата на Миглена, то цялостно щетите най-вероятно са за над 100 000лв.

„Информирани сме за инцидента. Имуществото е застраховано и няма пострадали граждани. Вече се работи по отводняването на имота“, коментираха от полицията на район Северен в град Пловдив, където се намира транспортната база.

Дори случилото се обаче не е в състояние да сломи духа на дизайнерката. И да я накара да спре да се усмихва. А причината е, че Рончев е пуснат на свобода от около седмица и вече е плътно до нея.

Преди дни Мегз се похвали в мрежата, че е най-щастливата жена на света и за първи път от много време насам може да спи, да се храни и изобщо да живее.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар