Калина Паскалева сама се похвали: Отрече да има пластики! (Виж снимките с разликите)

Калина Паскалева сама се похвали: Отрече да има пластики! (Виж снимките с разликите)
Гласувайте за статията

Калина Паскалева сама се похвали, че е хубава

Журналистката Калина Паскалева е категорична, че няма пластични операции по себе си.

Поне не толкова, за колкото я обвиняват хейтърите в мрежата. Настоящата писателка показа снимка от преди няколко години, за да я съпостави с настоящата си визия.

Калина Паскалева все пак призна, че има няколко пластични намеси във фейса си, които обаче се броят на пръстите на едната й ръка.

Калина Паскалева сама се хвали

Тя е сигурна, че притежава красота по рождение и затова не й се налага да пръска луди пари за разкрасяване.Ето какво заяви в мрежата Калина Паскалева:

„11 години разлика… Втората снимка е направена през май 2008 година. Единствената ми корекция тогава, са били веждите ми и нищо друго.

Калина Паскалева

Калина Паскалева преди и сега

Хейтърите не спират да пишат, че имам много пластики. Истината е, че нямам толкова, колкото ви се иска. Просто винаги съм си била хубава.

И не виждам голяма разлика със сегашния ми вид. Включително и с марките, които съм носила и като малка. Не е като да съм скочила от Теранова в Гучи, нали?“, саркастично подметна Калина Паскалева.

Друг е въпросът колко от потребителите й вярват или не. Знаем обаче, че чаровницата пет пари не дава за мнението на околните. И живее живота си по своите собствени правила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар