Наталия Кобилкина: Днес се сбъдват желания!(Само изпълнете това)

Наталия Кобилкина: Днес се сбъдват желания!(Само изпълнете това)
Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина показа ритуали за сбъдване на желания!

Сексоложката Наталия Кобилкина сподели, че днес се изпълняват желания. Рускинята разкри какво да направим, че Вселената да изпълни най-съкровените ни мечти:

„Новолуние в Близнаци… Всеки месец Луната преминава през определени зодиакални знаци, които влияят на различни сфери от нашия живот. Новолунието поставя новото начало и затова е подходящо именно тогава да започнем нещо ново.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина разкри за ритуали за сбъдване на желания

Юни месец, Новолунието е в Близнаци и настъпва на 3.06.2019г. в 13:03 ч.българско време.

Близнаци е въздушен знак, който се свързва с интелекта, ума, общуването, пътуването и комунукациите.

Много е добре, преди да настъпи Новолунието, да се изчистим от всички стари модели, от нещата, които ни задържат на едно място. Да преосмислим старите си навици и да се настроим за започаване на нещо ново.

Когато настъпва Новолуние в Близнак трябва да внимаваме с кого и как комуникираме, каква информация черпим и дали е вярна, какви мисли ни вълнуват, какви думи изричаме, как протича пътуването ни, какви емоции ни обземат.

Много е важно какви послания изпращаме на Вселената в този ден, какво желаем истински и какви обети даваме.

Новолунието е времето, когато може да се провеждат различни ритуали, които да подобрят живота ни. Енергията на този ден е специална, магична и ни помага да сбъднем и най-съкровените си желания.

Много лесен и ефективен ритуал е зареждането на портфейла по време на Новолуние. Ето как се изпълнява:

Вечерта след настъпване на Новолунието, напълнете портфейла си с пари и го сложете от дясната страна на перваза на прозореца в спалнята. Оставете го да престои цяла нощ и на сутринта го вземете, на следващата вечер отново го заредете с пари и го оставете на същото място и така повтаряйте ритуала всяка вечер до настъпване на Пълнолунието.

Сами ще се убедите в ефективността на този ритуал, защото след изпълнението му вие ще започнете да привличате пари по всякакъв начин.

Новолунието се използва и за формулиране и отправяне на ЖЕЛАНИЯ към Вселената.Тъй като Новолунието е в Близнаци, желанията ни трябва да бъдат формулирани в областта на комуникацията и движението, интелекта, ученето, лекотата при общуването, положителните взаимодействия, хармонията и премахването на психичното напрежение.

Трябва да са написани на ръка и най-добре е това да се случи в първите 8 часа от настъпване на Новолунието. Да са в сегашно време, единствено число, все едно са се случили, за да може да изпитате емоциите, които ще ви изпълнят, когато те се сбъднат.

Именно това дава реално усещане и по-лесно можете да визуализирате желанието. Желанията не трябва да са повече от 10 и най-важното условие е да се отнасят до вас, а не за друг човек, и да са силно желани.

За да почувствате истински желанието, трябва да се усамотите на тихо място, по желание запалете свещ и го почувствайте със сърцето си. Представете си желанието сякаш се е случило и го визуализирайте, след което го запишете на лист хартия, под формата на просто изречение. Много е важно желанието да е точно формулирано, кратко и ясно.

След като напишете желанието си, сгънете листчето, напишете датата и благодарете на Вселената за сбъдването на желанието ви. След това скрийте листчето от любопитните погледи и „забравете за него“.

Така че дори и вие да го забравите. Този момент е важен, за да пуснете контрола и да може Вселената да си свърши работата, като го изпълни по най-добрия начин за вас.

Ето и два изпитани начина за захранване на вашето желание с допълнителна енергия. Напиши желанието си така, че да съдържа само позитивизъм, без отрицание, да е в сегашно време и да го вярвате истински.

Напр: Ако искате да имате нова и спортна кола, пишете:

„АЗ ИМАМ нова и спортна кола, марка………………” или „АЗ СИ КУПУВАМ нова и спортна кола, марка………………, ЗА СУМАТА ОТ………………“, но ако желанието ви звучи нереалистично, го формулирайте по следния начин…

Или „АЗ СЪМ В ПРОЦЕС НА придобиване на нова и спортна кола, марка………………”, или „АЗ СЪМ НА ПЪТ ДА се сдобия с нова и спортна кола, марка……………… ЗА СУМАТА ОТ………………“.

Важното е, когато пишете вашето желание да излъчите позитивна вибрация, която да отговаря на вашето поле и само тогава ще задействате магическия ефект“, обясни Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар