Журналистът Васил Петев е бесен на Бойко Борисов! (Помля го в мрежата-виж тук)

Журналистът Васил Петев е бесен на Бойко Борисов! (Помля го в мрежата-виж тук)
5 (100%) 1 vote

Журналистът Васил Петев е известен с чепатия си изказ

Васил Петев не си поплюва и винаги изригва срещу това, което не му харесва. Острият му език му е докарал не една или две сериозни заплахи и огромни проблеми.

Васил Петев

Васил Петев разкости Бойко

Той обаче няма никакво намерение да се крие и пази, нито да го кара спокойно. Васил Петев нападна и премиера Бойко Борисов, срещу когото скочи гневен в мрежата.

Причината е вчерашната обиколка на министър-председателя Бойко Борисов из малки градчета с ромско население. И селфитата, които взривиха Фейсбук:

„Както може би повечето от нас знаем, „циганска работа“ не е задължително етническо понятие.

Не е проблем, ако некви мангали искат да се снимат с мен. Това е разбираемо, особено ако съм премиер. Проблем е ако аз съм се снимал с тях.

Особено ако е ясно, че реално ги презирам.

Не твърдя, че премиерът ги презира, все пак хората избори печелят. За себе си говоря. Условно, разбира се. Е, те това, последното пояснение, също е „циганска работа“, изригна Васил Петев в мрежата.

После обаче не се кротна, а подпука и приятелите си във Фейса. В частност кифлите, които е принуден да гледа денонощно полуголи на монитора си:

„Ще разкарам една част от полуголия си фейсбук харем. Мисля, че връзката ни се изчерпа. Не мога всеки ден да гледам все едни и същи гърди. Аман!

П.С. Има нещо много тъжно в начина по който се чувствам. От харем, стана обикновена досада… Облечете се бе!“, ядосва се журналистът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар