Юксел Кадриев се целува като тийнейджър пред входа на Би Ти Ви!Юксел Кадриев отново е на

крилете на любовта след черна серия разочарования в личния живот. Новинарят наскоро хлътнал до уши по тайнствена красавица. А силната емоция го накарала да захвърли всички задръжки и да се отдаде на чувствата досущ като ученик. [caption id="attachment_426821" align="alignright" width="300"]Юксел Кадриев Юксел Кадриев е хлътнал като ученик[/caption] Във всяка негова почивка дамата на сърцето му се появявала пред сградата на Би Ти Ви. Където с Юксел се радвали един на друг, пише Ретро.

Очевидци споделят, че Кадриев не се свенял да целува любимата си като тийнейджър пред очите на колегите си, излезли на въздух за по цигара и кафе. Както и пред любопитните погледи на случайните минувачи.

Костюмиран и изтупан като за ефир, екранният партньор на Виктория Петрова най-често можел да бъде забелязан да чака красавицата с букет в ръка. Нещо нетипично за изявен плейбой като него. Явно новата му жена е успяла да бръкне дълбоко в сърцето му и да извади наяве дремещия романтик у него, щом новинарят, който обичайно пази личния си живот, вече е загърбил притесненията и се радва на щастието си пред всички. Последните две връзки на Юксел също бяха обществено достояние и завършиха по най-лошия за него начин. Първо Кадриев понесе удар под кръста от бившата си съпруга Бонка, с която се разведоха скандално, след като тя го засипа с клевети от тв ефира.

После двамата водиха дългогодишна война за родителските права над дъщеря им Габриела. Която в крайна сметка остана да живее при баща си. А майка ѝ замина за Сърбия, където се омъжи за бизнесмена Янош Ласло.

След раздялата с нея Юксел многократно бе засичан в компанията на известната варненска красавица Диана Янкова, с която се твърдеше, че водещият има връзка. През миналото лято обаче Диана, която бе известна в морската ни столица с империята си от фирми за козметични услуги и благотворителната си дейност, се спомина след неравна борба с рака. Внезапната ѝ смърт шокира всички, а покрусеният Юксел не се появи на погребението ѝ.