Ново 20: Жени Калканджиева става евродепутат! (пълни подробности)

Ново 20: Жени Калканджиева става евродепутат! (пълни подробности)
Гласувайте за статията

Жени Калканджиева също става евродепутат в Брюксел!

Няма лъжа, няма измама! Жени Калканджиева влиза в политиката и става евродепутат в Брюксел. Казано на кратко, уреди си живота, жената – кой като нея!…

Жени Калканджиева

И Жени Калканджиева стана евродепутат

И преди да започнете да се чудите от коя партия е миската, бързаме да ви кажем, че ролята й е само за пред камерите. Да, оказа се, че моделката става част от новия комедиен филм „Ятаган”, където й е поверена главната роля.

В продукцията Жени Калканджиева играе шефка на Дирекцията за борба с тероризма и се опитва да стане евродепутат. За да се подготви за ролята си, Калканджиева гледа изказвания на политици, както и начина, по който се държат, пише вестник „България днес”.

Като модел ползва няколко политически лица, сред които и Ангела Меркел. „Трудно ми е, защото трябва да говоря с много думи и сложни изречения, а да не казвам нищо”, коментира ролята си Жени. Не е лесно да си политик!…

Затова и бившата ни Мис България никога не е искала реално да се занимава с политика. Това не е нейното „нещо“ и не я влече. Занапред нищо не се знае, разбира се, предвид факта, че дори Андрей Слабаков удари кьоравото и вече е в редиците на представителите ни в Брюксел.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар