Горещо: Ето как са станали гаджета Деян Донков и Радина! (виж историята)

Горещо: Ето как са станали гаджета Деян Донков и Радина! (виж историята)
Гласувайте за статията

Деян Донков и Радина Кърджилова се влюбили на рождения й ден!

Деян Донков и Радина Кърджилова станали двойка след купон по повод рождения ден на актрисата. Историята на запознанството и загаджването им лъсна на бял свят едва сега. И то разказана от самите тях.

Деян Донков

Деян Донков свалил Радина на рождения й ден

„Когато празнувах 25-ата си годишнина на къмпинг „Смокиня“, той дойде, подари ми една прекрасна картичка и един много хубав сребърен гердан. Беше голям купон със страшно много хора.

И така се завъртя нашата любовна, страстна история! И така 9 години, надявам се още 99“, отбелязва Радина в интервю за Би Ти Ви, а Деян Донков допълва:

„Подарих й едно колие, много специално с едно сърце от планински кристал. Ръчно полирано, много красиво. И то е нейният камък, планински кристал. Тогава й казах, че един ден ще си имаме дете, ще си създадем семейство“, цитира вестник „ТелеграФ“.

Двамата са заедно и стават все по-сплотени след раждането на сина си Христо. Припомняме, че в лудите си години те неведнъж се събираха и разделяха като се стигаше дори до физическа разправа.

След появата на малкия им син обаче, явно и двамата пораснаха и си седнаха на четирибуквието. Много пъти Деян е признавал, че живее заради жена си и детето. А тя е отдадена на семейството си, както никога досега.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар