Публично: Коцето предложи брак на Емануела, тя го отряза! (виж тук)

Публично: Коцето предложи брак на Емануела, тя го отряза! (виж тук)
Гласувайте за статията

Коцето предложи брак на Емануела!

Коцето и Емануела спретнаха невиждано зрелище в нощно заведение в Пловдив. За капак Константин предложи и брак на колежката си.

Коцето

Емануела отказа брак на Коцето

Изненадваща им поява в локала предизвика шушукане сред гостите. Емоциите взеха връх, когато двамата се качиха на сцената и започнаха да се прегръщат и целуват.

Певецът традиционно се беше подготвил за изявата си, като пиеше от водна чаша любимите си алкохолни питиета, докато Емануела строго се придържаше към водата.

В момент на емоционален изблик Коцето застана на коляно пред изкусителната брюнетка и й отправи предложение за брак. Изпълнителката първоначално загуби ума и дума, а в последствие лицето й се озари в огромна усмивка, която премина в искрен смях.

Тя посъветва колегата си да става и да не изпадат в ненужни любовни обяснения. „Най-важната жена в живота ти е дъщеря ти, после е жена ти, третата съм аз. Толкова! Няма място за четвърта!“, заяви със строг тон Емануела. Която през последните години стана много близка с колегата си и уважава неговата съпруга.

Неведнъж Емануела и Константин са заявявали, че са приятели, но съмненията сред феновете остават, пише вестник „България Днес“. В момента около певицата се навъртат много мъже, но тя не е признавала да има връзка.

Любопитно е, че това не е първия случай, в който Коцето отправя любовни послания към колежка. Преди няколко месеца в дискотеката му гостува Алисия и той заяви, че ако някой ден се радели с жена си ще й предложи да се съберат.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар