Веселина Чилева разкри как спечели „Хелс Китчън“ (С тези златни правила+къде ще харчи хонорара си)

0

Веселина Чилева грабна голямата награда в „Хелс Китчън” 2

Веселина Чилева стана безспорната фаворитка в кулинарното шоу по Нова телевизия. На финала тя успя да пребори безспорният любимец на публиката-Никола и отнесе чек за 100 000 лева.

За себе си амбициозната готвачка казва, че винаги е готова за екшън и не се притеснява от предизвикателствата на живота.

Веселина Чилева
Веселина Чилева разкри златните си правила за успех

„Аз съм изключително емоционална, но успявам успешно да го прикривам. Имам щастието да съм обградена от страхотни приятели, които винаги ме подкрепят и мотивират още повече за мисиите, с които се заемам“, казва Веселина.

Тя споделя, че е работила на много места и така е станала по-адаптивна.

„Работила съм в България, Испания, Гърция, Ирландия, Аляска… Винаги съм смятала, че човек научава най-много на път и съм следвала идеята си.

Работата и комуникацията с хора от всякакви култури помага да отвориш мирогледа си и да станеш по-адаптивен“, казва победителката, пише vesti.bg.

Веселина Чилева ще изхарчи хонорара си за няколко стажа в световно известни ресторанти, за които мечтала отдавна. Фаворитката е убедена, че човек трябва да притежава постоянство и да надгражда в професията, в която иска да се развива.

Възнамерява с част от парите да помогне и на родителите си, които винаги са били зад нея и са я подкрепяли.

„Също така имам намерение да подкрепя и женския отбор по рафтинг, с който тренирам, защото тези момичета са изключителни и успешни и както жените в кухнята, доказват, че успехите не са присъщи само за мъжете в екстремните среди!“, разкрива още Чилева.

Победителката е доволна, че е научила много от кухнята на шеф Виктор Ангелов.

„Всички тези месеци се усетиха като интензивен курс по оцеляване и усъвършенстване. Всеки един негов коментар и критика бяха „най-ценни“. Да не забравяме да работим с любов в старанието си за успех”, доверява тя.

Шампионката разкри и златните си правила, довели я до успеха.

„От ден първи си измислих златни правила, които ме доведоха до финалната победа, а именно: адаптация, мотивация, дисциплина, фокус, прогрес, успех.

Следвайки тези правила и знаейки, че имам тази невероятна възможност, постигнах крайната си цел“, разкри Веселина Чилева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.