Неузнаваема: Виж каква руса мадама е била Веселина Чилева преди! (няма да я познаете)

Неузнаваема: Виж каква руса мадама е била Веселина Чилева преди! (няма да я познаете)
Гласувайте за статията

Веселина Чилева е неузнаваема в миналото, руса мацка с къси поли!

Победителката във втория сезон на „Хелс Китчън“ Веселина Чилева стана първата жена, спечелила шоуто. И то благодарение на отличните си кулинарни заложби, умението си да експериментира, да бъде лидер и най-вече заради своята емоционалност.

Чилева

Веселина Чилева е тотално променена от преди – руса мацка с къси полички и деколтета

Тежък момент в живота й е катастрофата след която едва оцелява. Тогава Веси не познава още бъдещия си съпруг. Именно със снимки от този период разполага вестник „Галерия“.

На тях тя е неузнаваема. Далеч по-женствена и леко наивна. Веси е била фен на късите поли, сексапилните рокли с голямо деколте и високи токове.

След катастрофата тя тотално променя възгледите си за живота и визията си. Сега тя е с флешове на ушите, розова коса, шантава прическа и много рисунки по тялото.

Видно е, че Чилева е качила и няколко килограма като към днешна дата е доста по-едра от преди. Това обаче изобщо не я тревожи, защото далеч не е толкова суетна, колкото повечето съвременни мацки.

Чилева смята, че човек е такъв, какъвто е, а комплексите и неувереността в себе си само пречат. Тя е щастлива от живота си и продължава напред с любимия човек и работата, която обожава.

Ще познаете ли Веселина от преди?!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар