Бомба: Маги Халваджиян заема студиото на Слави Трифонов! (още разкрития)

Бомба: Маги Халваджиян заема студиото на Слави Трифонов! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Маги Халваджиян прави предаване в студиото на Слави Трифонов!

Маги Халваджиян поема щафетата от Слави Трифонов за ново вечерно токшоу. След като Дългия обяви намерението си да се оттегли, желаещи да го заместят се появиха много.

Слави Трифонов

Слави Трифонов не пропусна да се избъзика с арменеца

Шоуменът дори си прави шеги по темата с Халваджиян. В понеделник дори направи скеч, в който арменския продуцент се шегува, че ще си донесе собствен асансьор, когато дойде в неговото студио.

Между шегите на екран, истината е, че се готви подобен трансфер. А Слави разбрал за него още преди преговорите да приключат. Това е и една от причините Дългия да реши да се оттегли.

Той не искал договорът му да бъде прекратен заради друго шоу и предпочел да напусне първи. Още повече, че знаел, че преговорите за ново шоу се водят още преди да вземе решение да сложи край на телевизионната си кариера, пише вестник „България днес“.

Халваджиян от своя страна отдавна имал намерение да направи вечерно предаване, но не планирал да претендира за същия часови пояс.

Той неведнъж е казвал, че именно късния час на „Господари на ефира” е довел до краха на предаването и провалянето на преговорите с Нова телевизия.

Междувременно Слави не спира да повтаря, че приключва завинаги с телевизията във всеки епизод на предаването си. Дори на колегите си, които го питат редовно какво ще прави след това Дългия не дава еднозначен отговор. „Ще правя други неща”, споделя Трифонов в ефир.

И въпреки че преговорите с Маги вече не са тайна, все още не е ясно нито какво ще е предаването, нито кой ще е новият заместник на Слави Трифонов.

Слуховете гласят, че е възможно това да бъде Димитър Рачков, но пред него стои проблемът, че е лице на конкурентното „Като две капки вода” в Нова телевизия.

За момента всички рокади се пазят в тайна, а от екипа на „Глобъл филмс” потвърдиха единствено, че водят преговори с всички телевизии за нови проекти. Но в конкретика не влизат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар