Гаден вирус събори Захари Бахаров, актьорът отменя представления! (виж тук)

Гаден вирус събори Захари Бахаров, актьорът отменя представления! (виж тук)
Гласувайте за статията

Гаден вирус тръшна Захари Бахаров, актьорът отмени представлението си в столицата!

Неприятен вирус тръшна актьора Захари Бахаров. С това се ожали самият той в официалния си профил на социалната мрежа Фейсбук.

Захари Бахаров

Захари Бахаров отмени представление в столицата

В публикацията звездата на българската театрална и филмова сцена уточни, че се налага да отмени представлението „Чамкория“, което беше в афиша на София Моно за 3 юни. Заради състоянието то е насрочено с нова дата – 9 юни.

„Уважаеми зрители, хванах някакъв много подъл вирус и гърлото ми е в плачевно състояние. Не мога да ви доставя “Чамкория” във вида, в който заслужавате.

Днешното (03 юни) представление в рамките на фестивала София-Моно се премества на 09 ЮНИ от 19 часа в зала “Тържествена” на Военната академия. Много се извинявам за причиненото неудобство. З.Б.“, пише 38-годишният актьор, цитира вестник „Телеграф“.

Под публикацията мигновено заваляха коментари от страна на почитатели, интересуващи се от здравословното състояние на Захари Бахаров. На повечето от тях той не отговори.

По-загрижени фенове на екранния Иво Андонов, както за мнозина е известен актьорът след заснемането на криминалната сага „Под прикритие“, предложиха различни методи за домашно лечение.

Не е ясно дали актьорът ще се възползва от тях, но със сигурност загрижеността на феновете му го е трогнала много.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар