Орлин Павлов: В Диана открих това, което не виждах в никоя друга преди нея! (ето изповедта му)

Орлин Павлов: В Диана открих това, което не виждах в никоя друга преди нея! (ето изповедта му)
Гласувайте за статията

Орлин Павлов призна, че е открил идеалната жена за себе си в Диана Великова!

Късното бащинство е направило от Орлин Павлов истински отдаден татко. Той не изпуска нито миг от израстването на първото си дете, призна самият той в интервю за woman.bg.

Орлин Павлов

Орлин Павлов разкри какво го е привлякло в Диана Великова

„След като се появи детето, всичко се променя. Всяко нещо зависи от това малко същество, което се е появило и започваш да се съобразяваш с него. В началото може би е трудно да си в ритъма, в който си бил преди това.

Всички си мислят, че нататък става по-лесно, но се оказва, че когато детето започне да се движи, всъщност става още по-сложно. Но това е много хубаво, защото изживяваш ценни мигове, които сега имаш възможност да запечаташ.

Когато аз бях малък, нямаше камери и нямам видеа от детството, но в момента заснемам абсолютно всичко”, откровен е певецът. Припомняме, че Орлин Павлов се сдоби с Елизабет в началото на тази година, когато бе на път да чукне 40 години.

Майката на момиченцето е Диана Великова. На въпрос на woman.bg как е разбрал, че тя е неговият човек, Павлов дава рецептата:

„Това се разбира постепенно, когато започнете да живеете заедно и виждаш неща, които си търсил в други жени и не си намирал до момента. Много е важно спокойствието, отношението, разговорите…

В крайна сметка с времето осъзнаваш, че с този човек можеш да имаш семейство”, откровен е чаровникът на родната поп музика.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар