Орхан Мурад: Сузанита не си харесва устните! Повече няма да слага хиалурон (виж тук)

Орхан Мурад: Сузанита не си харесва устните! Повече няма да слага хиалурон (виж тук)
Гласувайте за статията

Орхан Мурад заяви, че Сузанита не си харесва устните!

Певецът Орхан Мурад заяви, че дъщеря му Сузанита си е правила една-единствена корекция и сега наистина съжалява за това. Изпълнителят е убеден в думите си и твърди, че това е самата истина.

Сузанита

Бащата на Сузанита разкри истината за джуките й

„Преди време Сузи си сложи хиалурон в устните и сега съжалява за това. Изчаква той да се абсорбира от организма и повече няма да си слага. Но тя е млада, нормално е да опита. А сега вече знае какво е”, каза още Орхан Мурад.

Певецът е категоричен, че дъщеря му не си е правила корекции, а още по-малко ринопластика за 5-6 бона.

„Нито ринопластика, нито каквато и да е друга операция или интервенция не си е правила, и то за суми от 5-6 000 лв. Не знам кой може да измисли това”, чуди се изпълнителят на „Хиляди слънца”, пише вестник „България днес”.

В момента музикантът чества тридневния празник Рамазан Байрям. „Ще ходим на гости и на семейството на съпругата ми Шенай, и при моето. Ще се видим, ще се поздравим и ще си поискаме прошка”, сподели още Орхан Мурад.

Преди време той силно се ядосваше на писанията за Сузанита, но и осъзнава, че те са неизменна част от известността и копнежа за слава, към които тя се стреми.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар