Ексклузивно: Михаела Филева най-после разкри гаджето си Стефан! (виж тук)

Ексклузивно: Михаела Филева най-после разкри гаджето си Стефан! (виж тук)
Гласувайте за статията

Михаела Филева се осмели да покаже гаджето си Стефан!

Михаела Филева най-сетне разказа подробности за мъжа, в който е влюбена. Маркетинг специалистът Стефан откраднал сърцето на певицата със своята интелигентност.

Михаела Филева

Михаела Филева най-после разказа за Стефан

Двамата се запознали покрай общи приятели, които почти ги сватосали. Това разкри Филева в интервю за телевизия. Тя не скри, че е изключително щастлива с новия мъж до себе си, който споделя страстта й към пътуванията.

Певицата била със Стефан и при последния си воаяж до Куба.“Аз обичам просто да си купя билет за някое място и като отида там, в разговор с хората, да направя програмата си какво да видя и кои забележителности да посетя”, обясни красавицата.

На 15 май тя отбеляза своя 28-и рожден ден в родния си град Велико Търново. За първи път от много години била в компанията на майка си, която е най-важният човек в живота й.

Припомняме, че преди Стефан, Михаела Филева няколко години беше лудо влюбена в колегата си Павел Николов. Връзката им обаче приключи по негова вина, тъй като неколкократно сложи рога на певицата.

Към днешна дата рапърът ходи също с болярка от Търново, но този път това е красавицата Кристина Нгуен. Двамата са сериозно обвързани, а Павел явно най-после си е седнал на четирибуквието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар