Люси Иларионов загуби битката!(Виж какво го сполетя)

Люси Иларионов загуби битката!(Виж какво го сполетя)
5 (100%) 1 vote

Люси Иларионов изгуби битката

Люси Иларионов е в паника. Режисьорът на чалга хитове отслабна драстично след операцията на стомаха, но сега отново се е ошишкал. И вече е пуснал голямо шкембе, пише в. „Уикенд”.

Режисьорът е на път да изгуби битката с килограмите , защото си е върнал голяма част от предишното си тегло. Той е налял отново телесна маса, видяха репортерите на изданието.

Люси Иларионов

Люси Иларионов пак се ошишка

Преди четири години Люси Иларионов прие драстична крачка към свалянето на килограмите и за запазване на здравето си.

Той трудно се движеше и си докара куп сериозни болести заради наднорменото си тегло.

Затова хвана самолета за съседна Турция и акостира в елитна клиника, за да се подложи на необходима операция.

В болницата мастити хирурзи изрязаха голяма част от стомаха му. След като премина и курс на рехабилитация, той се върна в родината.

Вследствие на интервенцията Люси Иларионов не можеше да приема големи количества храна и отслабна драстично, и скоростно.

Операцията струваше на режисьора 10 000 евро и поне в началото имаше невероятен ефект.

В един момент Люси достигна заветните 90 килограма, но от рязкото отслабване кожата му увисна като на много възрастен човек.

В последно време обаче Иларионов отново покачва габаритите си и вече е чукнал 120 килограма.

„Тъй като стомахът е мускул, след 6-8 месеца вече има нормален размер. Хубавото е, че в него се намират и рецепторите за глад.

След като са изрязали голяма част от този орган, през следващите месеци не се изпитва глад, а това помага допълнително за свалянето на килограми”, обясняваше след операцията режисьорът.

Но сега Люси Иларионов пак се е ошишкал, а дали това ще продължи или не, само бъдещето ще покаже. Близките му се молят бедата от миналото да не го застигне отново и да не се наложи пак да легне под ножа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар