Най-ниският глас ще бъде Гласът на България!

Най-ниският глас ще бъде Гласът на България!
Гласувайте за статията

Тино от Варна ще бъде новият победител в „Гласът на България“, сочат проучванията. 22-годишният младеж има много фенки и печели постоянно много висок зрителски вот.

Кирил Хаджиев – Тино от Варна е с най-големи шансове да стане победител в шестия сезон на шоуто за певчески таланти „Гласът на България“, узна HotArena.

Тино от Гласът на България

Тино ще спечели „Гласът на България“

Той е от отбора на Камелия, която досега не е имала участник, завоювал първото място в шоуто. За разлика от ветерана в журито Иван Лечев, който цели два пъти е имал победители от своите отбори.

Тино ще се състезава на финала с Ива Георгиева, Надежда Александрова и Атанас Кателиев. Те ще се борят за голямата награда от 50 000 лева, писа „Галерия“.

Кирил вече има много почитателки, които ще гласуват за него на 9 юни. Той се радва на най-голяма популярност и в социалните мрежи. Един от полуфиналистите от „Гласът на България“ ще има уникален шанс да влезе в студио заедно с „Клийн Бендит“. Британската банда ще избере българския глас, с който да запишат специална версия на свое култово парче.

Музиката е неизменна част от живота на Тино. Той има своя банда, с която свирят авторска музика и правят кавъри. Заради екстремно ниския му кадифен тембър го наричат „българския Ник Кейв“.

За съжаление на своите почитателки младият певец обаче не е свободен. Приятелката му завършва кино и театър в Рединг, Англия. От година и половина са заедно и поддържат връзката си от разстояние. Виждат се през два-три месеца, но пък много си пасват. Тя обаче е решила да остане в Англия, докато той иска да продължи да се занимава с музика в България и затова още не знае как ще продължат отношенията им занапред.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар