Преслава слиза от сцената заради опита си да прилича на Галена

Преслава слиза от сцената заради опита си да прилича на Галена
Гласувайте за статията

Преслава вече е майка, но това не я спира да се опитва всячески да се подмладява. Дори е зарязала кариерата си, за да изглежда по-добре.

Преслава отложи всичките си участия през последните седмици, а в профила си Инстаграм обяви, че излиза в болничен, видя HotArena.

Преслава

Преслава стана двойница на Галена

Причината се оказа повторна ринопластика, която певицата си е направила в Турция. Според запознати новото носле на брюнетката струва над 8 бона. Запознати издават, че Преслава се е запознала с лекарката, оперирала носа й на сватбата на Софи Маринова и Гринго. Същата специалистка преди време махнала гърбицата от носа на Сашка от орк. „Рокобенд“.

Последното участие на Преси било на сватбата на Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис, пише „Телеграф“. Седмица след това всички ангажименти на певицата били отменени.

За първи път звездата пипнала носа си през март тази година. Тогава новата визия бе забелязана от последователите и те спретнаха колажи от типа преди и след. Връхчето от леко остро стана почти чипо. Сега също е чипо, но някак остро в горната част.

Много от феновете на Преслава отбелязват, че след тази операция поразително прилича на колежката си Галена. Това обаче едва ли е било съзнателно от страна на Преси, тъй като враждата помежду им е известна на всички.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Преслава слиза от сцената заради опита си да прилича на Галена”

  1. Не мисля

    юни 06. 2019

    То па оня некрасив селски евтинджос Галена с якия фотошоп, е икона за подражание, хахаха Не мисля, че Преслава е искала да заприлича на нея. Просто е мразела носа си, който обаче придаваше чара й. Сега сякаш е някоя друга.

  2. И АЗ НЕ МИСЛЯ

    ян. 18. 2021

    ТО ПА ГАЛЕНА НАЛИ Е БРИДЖИТ БАРДО И ВСЕКИ ИСКА ДА Я КОПИРА, ОСОБЕНО ПРЕСЛАВА. ПРЕСЛАВА И НА ЧУЧЕЛО ДА ЗАПРИЛИЧА Е ПО ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ ОТ ГАЛЕНА И КАТО ВИЗИЯ И ТАЛАНТ И ГЛАС.

Добавете коментар