Михаела Филева лети в облаците от щастие със Стефан!

Михаела Филева лети в облаците от щастие със Стефан!
Гласувайте за статията

Михаела Филева изживява бурен любовен романс. Певицата отново намери любовта и дори има надежди, че този път е срещнала мъжа на своя живот.

Красавицата с най-дългите крака, Михаела Филева, е на седмото небе в момента, но не защото е жури в „Гласът на България“, а защото е влюбена. Мишето откри любовта и няма намерение да я пуска.

Михаела Филева

Михаела Филева е щастливо влюбена

Мъжът, пленил сърцето на къдрокосата хубавица, се казва Стефан. Работи като маркетинг специалист.

„Запознаха ни общи приятели. Изключително съм щастлива с него. Пътуваме заедно. За последно бяхме в Куба. Обичам просто да си купя билет за някое място и като отида там, в разговор с хората, да направя програмата си какво да видя и кои забележителности да посетя“, добави още изпълнителката, писа „България Днес“.

Има всички изгледи, че това е първата сериозна връзка на Михаела Филева след тази с Павел Николов. Рапърът цели 3 години беше до нея, но в крайна сметка любовта им пропадна.

Интересното е, че певицата и Pavell са в доста добри отношения след раздялата си. Това си личи в „Гласът на България“, където тя е ментор, а той водещ. Двамата нито веднъж не са си позволили да покажат, че са имали отношения извън телевизионния ефир.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар