Гала: Мислех за самоубийство, но баща ми ме спря!

Гала: Мислех за самоубийство, но баща ми ме спря!
Гласувайте за статията

Гала призна в „На кафе“, че без малко да посегне на живота си по нелепа причина. В училище е изживяла нещо ужасно, което я докарало до нервен срив, но за щастие накрая всичко се оправило.

Гала разкри за едно от най-големите унижения през живота си. Водещата добави, че е искала да посегне на живота си, но баща й е предотвратил огромната трагедия, пише Blitz.bg.

Гала

Гала някога е мислила за самоубийство

Причината за случилото се е нелепа:

„Унизително ме изправиха пред целия клас и ми казаха“ Ти имаш въшки, отивай си вкъщи!“ и ме изгониха. Само аз имах“, призна водещата на „На кафе“.

В онези години, когато е била малка, блондинката е била много чувствителна. Затова се е почувствала толкова унизена, че чак си мислела да прекрати живота си, защото не е знаела как ще се върне при съучениците си след това.

„Аз реших, че това е краят на света и тръгнах да се самоубивам. Баща ми ме срещна по пътя, разколеба ме и после маха въшка по въшка от пшеничено русата ми коса, която беше до кръста“, разкри водещата.

Днес жената на риалити звездата Стефан Николов също е запазила дълбоката си чувствителност. Тя продължава да бъде лесно ранима, въпреки всичките удари, които е получила от живота, сред които множество изневери например.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Гала: Мислех за самоубийство, но баща ми ме спря!”

  1. LORZ

    юни 07. 2019

    Абсоюлтно измислена „жълта новина“.Но измислена не от журналята, а от самата „героиня“.

Добавете коментар