Не искат Галена на „София Прайд“: Обратните искат толерантност, а самите те не проявяват такава!

Не искат Галена на „София Прайд“: Обратните искат толерантност, а самите те не проявяват такава!
Гласувайте за статията

Галена ще пее на „София Прайд 2019“, но това нагнети обстановката у хората с обратна ориентация, защото повечето от тях не слушат чалга.

Новината, че фолк звездата Галена ще участва на тазгодишното издание на „София Прайд“, отекна като бомба в средите на шоубизнеса, узна HotArena.

Галена

Обратните не щат Галена

Вестта бе възприета първоначално като фалшива новина, с която се рекламира парадът на различните.

Оказа се обаче, че чалга певицата е истински поддръжник на хората с обратна ориентация и ще се превърне в първата представителка на лекия жанр, която публично ще им даде рамо, като изпее на 8 юни най-големите си хитове в тяхна чест.

Заедно с нея в програмата ще се включат Рут Колева, Михаела Филева, Ерол Ибрахимов от „Уикеда“, Мила Роберт и IVA. Вместо да изразят благодарност към певицата, част от участниците в прайда скочиха срещу звездата.

Те не вярват, че Галена ги подкрепя искрено. Други пък определят избора й за неуместен, защото са категорично против чалга културата, която се асоциира с мутри, леки жени и просташка забава.

Масово хомосексуалистите не са фенове на чалгата и рядко посещават заведения, в които звучи подобна музика. По-голямата част от почитателите на Галена пък не одобрявали тя да подкрепя хомо обществото.

Протестите обаче не могат да разклатят решението на организаторите. Те смятат, че след като тяхното мото е да бъдем отворени към различните и да се откажем от стереотипите, не трябва да се заклеймява никой от шоубизнеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар