Захари Бахаров взе мерки за агресията на Явор, вкара го в правия път!

Захари Бахаров взе мерки за агресията на Явор, вкара го в правия път!
Гласувайте за статията

Захари Бахаров иска да овладее брат си, преди да е станало късно и да направи някоя грандиозна глупост, по-голяма от всичките му изцепки досега.

Захари Бахаров продължава да бди като родител над по-малкия си брат Явор, който не спира да се забърква в грандиозни каши, заради които е редовен клиент на Темида, узна HotArena.

Захари Бахаров и Явор Бахаров

Захари Бахаров помага на брат си Явор

Макар изцепките на Явор да го вбесявали, той все още не е вдигнал ръце от него, а тъкмо обратното – потърсил за него специализирана помощ.

Отскоро по-малкият от двамата братя Бахарови посещавал психолог. Терапията, на която Захари го изпратил, имала за цел да намери първоизточника на неконтролируемата агресия и така Явор да се опита да я овладее. Самият той признава, че в последно време се чувствал по-спокоен, но вътрешните му бесове не спирали да бушуват, писа „Ретро“.

Половинката на Явор – Рая Пеева, също му помагала да бъде по-уравновесен, но в същото време именно тя понякога ставала причина Явор да изпуска нервите си. Точно възлюбената му бе в дъното на скорошната му схватка със служителите на реда, след която звездата от „Стъклен дом“ се сдоби с още една присъда.

Буйният актьор признава, че най-вероятно трагичната загуба на баща му се е отразила на психиката му, но се надявал специалистите да могат да му помогнат да превъзмогне травмите си от тийнейджърските години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар