Стана ясно защо жената на Борис Солтарийски не работи вече при Слави

Стана ясно защо жената на Борис Солтарийски не работи вече при Слави
Гласувайте за статията

Съпругата на Борис Солтарийски е намерила истинското си поприще за професионална изява, което я прави безкрайно щастлива и доволна.

Аделина, красивата съпруга на беквокалиста на Слави Трифонов – Борис Солтарийски, от две години има свой моден бутик, както повечето съпруги на известни персони, узна HotArena.

Борис Солтарийски и Аделина

Жената на Борис Солтарийски си намери по-хубава работа от тази, която беше при Слави Трифонов

Тя продава дрехите само онлайн, като абсолютно всички модели представя лично. В целта си да привлече повече клиенти, тя постоянно прави промоции и предлага рокли з а по 40 лева, панталони по 19 и якета за по 45.

Мнозина коментират, че това са цени, дори по-евтини, отколкото в магазините за втора употреба. Модистката очевидно разчита на тийнейджърки, които нямат дебели портфейли, но пък преливат от любов към шарени дрешки, писа „Галерия“.

Заради модата тя заряза работата си при Дългия, където се изявяваше в екипа за гости. Тази работа обаче й доскучала, а Ади отдавна имала интерес към дрехите и обличането. Бизнесът й потръгнал и днес тя твърди, че печели добре от онлайн бутика си.

Често пътува по луксозни почивки с Борис и дъщеря им Ема или само с приятелки по женски. Неотдавна се върна и от поредното си пътешествие до любимата на всяка уважаваща себе си плеймейтка дестинация Дубай.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар