Повече от странно: Вижте какво прави Поли Генова със сина си!

Повече от странно: Вижте какво прави Поли Генова със сина си!
Гласувайте за статията

Поли Генова се оказа доста нестандартна майка. Певицата не е като повечето майки и не може да се отдаде само и единствено на майчинството си.

Поп певицата Поли Генова кърми сина си Даниел по време на участия и зад кулисите на концерти, узна HotArena.

Поли Генова

Поли Генова шокира всички

Само преди два месеца Поли стана майка за първи път, но побърза да се завърне на работа. Съвсем наскоро тя беше водеща на наградите на БГ радио и обикаляше страната със спектакъла „Фалшив герой“. Вместо да наеме бавачки, които да й помагат, певицата мъкне бебето със себе си по репетиции и концертни зали.

Генова използва почивките, за да кърми сина си, издават я от екипа. Повечето й колеги се радвали на малкия Даниел и всеки искал да го гушка и дундурка, но се намирали и такива, които недоумявали защо се е захванала да работи, след като има толкова малко бебе.

Понякога синът й се разплаквал точно по време на репетиции, вероятно от силната музика и шум. Самата певица също изглежда доста изморена и изтощена, което говори, че носенето на няколко дини под една мишница й идва в повече, писа „Галерия“.

На всичкото отгоре малкият Даниел далеч не е от най-тихите бебета и почти денонощно оглушавал дома й с плач.

Въпреки че й е трудно, Поли не смята да се отказва от концертите си. Признава, че чувства потребност да бъде на сцената и да пее, вместо да се затвори вкъщи с детето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар