Шеф Петров съсипа хайлайфа ни: Навън за пуканки и сладолед не стават, а тук са звезди!

Шеф Петров съсипа хайлайфа ни: Навън за пуканки и сладолед не стават, а тук са звезди!
5 (100%) 1 vote

Борис Петров, известен просто като шеф Петров, заради кулинарните си умения, направи на пух и прах българските звезди, които намира за нелепи.

„Трябва да поспрем с това какъв велик народ сме били, това комплексира все повече хора! Втурват се на състезания и викторини по галоши! Учат се да темперират шоколад, а компот от круши не могат да правят!

шеф Петров

Шеф Петров съсипа звездите ни

Компютърни гений на покривка не знаят къде да си сложат ръцете.. Велики силни и уверени, а в чужбина в ъгъла седим! Крещят по телевизията а в Дубай си крият ноктите на краката в пясъка…

Стига хора, трябва да рестартираме, като пуснати от гората сме! Комунистите ни набиха в главата, че.по презумпция всички сме равни и заслужаваме по равно, изпускайки традициите и гледай само крайности ..

Целия ни хайлайф се е събрал при Катето Евро и Манчо в две предавания и чат-пат във Военния клуб или Маринела Фешън уик.. умират от Яд, че ако „ходят по Париж“… никой не ги знае.

Просто трябва да започнем от начало. Да изградим план, да го следваме и да спрем да се сравняваме, дори С НАС САМИТЕ ОТ ПРЕДИ…. за да заемем мястото което ни се полага, да ни ръкопляска Света, а не ние самите на себе си… защото ако ние самите си се харесваме, да не гледаме през прозорците!

Тъжно е като гледам звездите ни в определени области..пуканки и сладолед не могат да продават по Света..тук списания, ръкопляскания..телевизия…..

Държавата, това е народа, а не парите и управниците! Когато всичко се нареди тогава хубавото, от което всички уж разбираме ще ни стане удобно и част от нас….НЕ ЦЕЛ! Дет’ се вика „Убавото по че ни отива“

Източник: Фейсбук (без редакторска намеса)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар