Тайната за огромния бюст на Тита е разкрита: Ето как го е „захранила“!

Тайната за огромния бюст на Тита е разкрита: Ето как го е „захранила“!
Гласувайте за статията

Тита има много големи гърди, което е странно за девойка, която няма още дори 20 г. Тя обаче е изпипала добре нещата, за да бъде днес толкова сексапилна.

Алилуя! Тайната на големия бюст на Тита най-сетне е разкрита! Отдъхнете си, дами! Богатството в пазвата на поп изпълнителката не е само несправедлива природна дарба.

Тита

Тита неслучайно изглежда така

Оказва се, че пищния си бюст Тита дължи и на… сока от боровинки, пише „Галерия“. Приятелки на звездата разкриха, че изпълнителката на „Антилопа“ всеки ден изпивала по 1 л сок от червените плодове, за да уголеми гърдите си.

Факт е, че бюстът й винаги е бил пищен, но откакто стана популярна, още повече наедря. Тита искала да бъде певицата с най-големите естествени гърди и затова заложила на боровинките, богати на естроген, пише HotArena.net.

На тези пищни гърди в момента се радва само един мъж и това е гаджето й Виктор. Двамата имаха известни премеждия, но ги изгладиха и сега пак са двойка.

Интересното е, че Христина Христова беше най-младата жена в последното издание на „Като две капки вода“, а може би имаше най-големите гърди.

Разбира се, тази година любителите на пищни бюстове не могат да се оплачат от липса на такива в „Капките“. Петя Буюклиева и Мария Илиева например са много надарени в тази област.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар