Линдзи Вон продължава да се слага на Гришо, докъде ще стигне флиртът им?

Линдзи Вон продължава да се слага на Гришо, докъде ще стигне флиртът им?
Гласувайте за статията

Линдзи Вон е обвързана, но това не й пречи да флиртува с Григор Димитров пред погледа на цял свят. Все пак Гришо е сред най-желаните мъже на планетата в последните години.

Любовта няма граници, още повече, след като живеем във век на телекомуникаци и всички стереотипи са разчупени.

Линдзи Вон и Григор Димитров

Какво става между Григор Димитров и Линдзи Вон?

След като в края на май американската скиорка Линдзи Вон, която прекрати кариерата си, беше в Париж, за да гледа и аплодира на живо Григор Димитров в двубоя му от „Ролан Гарос“ срещу хърватина Марин Чилич, сега задявката между двамата продължава и в публичното пространство.

Българинът отпадна от швейцареца Стан Вавринка в третия кръг на Откритото първенство на Франция, но спечели друго – вниманието и може би любовта на красивата Линдзи Вон.

Американката, която официално е гаджето с чернокожия хокеист на Нашвил Предейтърс – Пи Кей Сабан, но подсказва, че не и пречи да флиртува с Димитров.

Хасковлията качи снимка от Париж с текст „Моят нов парижки дом“, отбелязвайки се от хотела с гледка към Айфеловата кула. И първият коментар дойде именно от Линдзи Вон.

„Пич, каква е тази чанта? Искам една и за моя мъж“, написа закачливо блондинката.

Григор любезно й обяснява каква е марката и обещава да й набави. Оказа се, че това е чанта на японски дизайнер с култов статус.

Източник: Lupa.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар