Мадона през сълзи: На 19 г. ме изнасилиха и сега пак!

Мадона през сълзи: На 19 г. ме изнасилиха и сега пак!
3 (60%) 1 vote

Мадона се чувства безкрайно зле и не може да повярва, че са й причинили това. Певицата се счита за измамена и излъгана от журналист.

Мадона заяви, че се чувства „изнасилена” от портрет, написан от „Ню Йорк Таймс“ за нея, добавяйки, че този вестник е един от най-патриархалните. Това съобщават американски медии.

Мадона

Мадона е била изнасилена преди над 40 години

Мадона публикува реакциите си в социални медии малко след като „Ню Йорк Таймс“ публикува в сряда неин портрет – озаглавен „Мадона на шестдесет“. Тя каза, че не харесва непрекъснато фокусирането на автора върху възрастта ѝ.

Певицата добави, че журналистът написал статията е прекарал с нея месеци и е бил допуснат до един свят, който мнозина желаят да зърнат и все пак се е спрял на тривиалните неща за Мадона, уточнява БГНЕС.

„Това ме кара да се чувствам изнасилена. И да, позволено ми е да използвам тази аналогия, след като бях изнасилена на 19-годишна възраст. Допълнително доказателство, че „Ню Йорк Таймс“ е един от бащите основатели на патриархата. И аз казвам – СМЪРТ НА ПАТРИАРХАТА, втъкан дълбоко в тъканта на обществото. Никога няма да спра да се боря за изкореняването му”, заяви певицата.

От „Ню Йорк Таймс“ все още не са дали коментар по темата.

Източник: Blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Мадона през сълзи: На 19 г. ме изнасилиха и сега пак!”

  1. Галя

    юни 09. 2019

    Дъртата пранга се чуди как да напомни за себе си ! Защо се обижда , след като е на 60 така или иначе ??

Добавете коментар