Очакват ни добри дни предричат мнозина. Вижте подробности!

0

Очакват ни добри дни предричат мнозина. Вижте подробности! Човешката природа е така устроена да се надява на все по-добри дни.

И наскоро се появи знак, който според редица анализатори е символ на зараждащото се добро на Планета. Земята я очакват положителни периоди, коментират и в изданието Топ актуално.

За пръв път от 3000 години отново е разцъфнало цветето Удумбара.

Вярващите в азиатската религия смятат, че последният път, когато цветовете му са се показали на Земята, е било преди раждането на духовния учител Буда.

Според азиатските традиции, това ще е началото на нещо добро за всички нас. И ние като много други увлечени от мистериозната и необятна прелест на Планетата ни, също коментираме и се надяваме да застъпват по-хубави дни за човечеството.

Чудо е появата на отдавна забравеното цвете, това може да бъде добър знак. Разбира се и от всички нас зависи да задържим чудото и да работим за излизането ни от един огромен тъмен цикъл.

Надяваме се хубавото да ни предстои и ние също да станем по-добри.

Удумбара се превежда от санскрит „цвете от небесата, предвещаващо добро“. То расте върху всякакви предмети и повърхности: листа на растения, прозорци, огради, пишат и „Флаш нюс“.

През последните десет години то се забелязва в няколко азиатски града и населението е обнадеждено, сега и ние започваме да мечтаем за добро и мирно бъдеще!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.