Илиана Раева: Аууу, толкова щастие и усмивки нямаше дори в София!

Илиана Раева: Аууу, толкова щастие и усмивки нямаше дори в София!
4 (80%) 1 vote

Илиана Раева въздиша по успехите на нашите златни момичета, които за пореден път зарадваха цялата българска нация.

„Красота, щастие, подаръци, медали, корони, купи и каляска на втория международен турнир на клуб “София Спорт” “Диамантите на София”💎💎💎

Илиана Раева

Илиана Раева щастлива от родните ни успехи в художествената гимнастика

Вчера открих турнира, в който участват 900 състезателки!✨
За мен беше невероятно удоволствие да бъда част от този вълшебен празник! Президентът на клуба Кристина Шикерова Kristina Shikerova отново успя да ме смае със своя мащаб на работа и идеи! Събрала е екип от 15 млади и ентусиазирани треньори, които не пестят сили за осъществяването на всяка нейна идея. Толкова щастие и усмивки имаше в залата… Официални гости, корони, красиво изработени медали, купи и 9000 подаръка!!!!

Уаууу…. толкова нямахме дори за световното първенство в София! От всеки детайл бликаше любовта и сърце, които са оставили при организирането на турнира. Седях и се наслаждавах на тази красота и душата ми летеше, защото виждам как българската художествена гимнастика лети.❤️ Около 30 международни турнира се правят всяка година от клубовете в страната. Всяка година приемаме нови клубове, които започват да развиват художествена гимнастика. Младите треньори в клубовете са окрилени от вяра, сили и идеи, а по-старите се радват на уважение. Нивото на организацията на държавните и клубни състезания се вдигна толкова високо, че е истинско удоволствие за зрители, фенове, родители, състезатели, треньори и съдии… Непрекъснато съм канена да откривам клубни и държавни състезания и виждам как всяка година качеството се повишава. Това неминуемо води и до повишаване на качеството на работа и резултатите. Напълно осъзнавам, че основната “вина” за всичко това е възраждането на българската художествена гимнастика в световен мащаб и победите на нашите “златни момичета”! Направихме си ОАЗИС на красота, любов и победи!
След откриването и награждаването седнахме в съседно на залата заведение, препълнено от хора.Бях с мои колежки, световни шампионки, гости на турнира да се почерпим. Хапвахме, пийвахме и с усмивки наблюдавахме как малките гимнастички идваха с майките и бащите си и с наперени главички с кокчета се разхождаха из заведението, горди и със самочувствие, сякаш казваха на хората: “аз съм бъдещо златно момиче”. Много им се радвахме и коментирахме, колко е важно за обществото ни децата да подражават на личности, чиято ценностна система съдържа истински човешки достойнства.
Та така…

Красивите неща трябва да се споделят.
Много, много, наистина много съм щастлива и горда с постигнатото в Художествената гимнастика. В тази ситуация медълът наистина остава на по-заден план.😊
Благодаря на “София Спорт” за невероятния подарък. Платно от конци с моя поза от гимнастическите ми години и диамант.🙏🏻 Много красиво и толкова трудоемко.

За мен беше поредно щастие и чест да бъда част от тази вълшебна приказка, подарена на малките гимнастички!❤️“

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар