Шеф Петров: Притеснявате се от гей парада, а децата ви слушат „СкандаУ“ и хайлайф е Ваня Щерева!

Шеф Петров: Притеснявате се от гей парада, а децата ви слушат „СкандаУ“ и хайлайф е Ваня Щерева!
Гласувайте за статията

Шеф Петров върна лентата много назад и се обърна към природата, за да даде послание на българския народ!

„Дайте да спрем да бъдем идиоти а да разсъждаваме като Българи!! Нали искате да сте най-древния народ? Това значи много информация, знания за земята, сетива, дори мечтатели!? Някои видни български радетели играят хора, шият шевици, други дръм енд бейс с фолклор миксират, трети прогресират до странни старобългарски думи!!

шеф Петров

Шеф Петров скандализира за пореден път

Аз мисля, че съм открил доста неща и техники на предците ми не защото съм креативен и прогресивен, а защото уча много химия физика, история … да, чак сега защото сега я разбирам и ми дава отговор и комбинация със знанията които съм изразходил от хилядите часове над котлоните, огъня и миризмите. Откривам тези неща заедно с Калин, защото той ще ги продължи, защото и с най-голяма скорост да работя, ми трябват още поне 100 години! Какво научих,…. Че за да открием всичко, не трябва да мислим като нас търсейки отговори в миналото, а да мислим като тях. Тогава се връщаме като памет на компютър в чиста среда преди Ъпгрейдите с които са ни исталирани много вируси и грешки.. породени от безброй неща! Защото има нещо което никой не иска да каже а то е…ЧЕ С ГЛОБАЛИЗИРАНЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И РАЗВИТИЕТО природата и в частност всички живи същества, молекули на дървета, растения, животни и бактерии се развива паралелно с човека! Най лошото е че много мислят като човек и природа като две отделно свързани по презумпция същества..

Ние трябва да пазим природата, ? А сега сменете думата Пазим и сложете УВАЖАВАМЕ… Кои сме ние да пазим нещо, което може да ни смачка за ден… Кои сме ние да мислим, че консумираме от нея, защото искаме, а не защото ни дава… А сега помислете… За какви се мислим ние в един свят жив като нас, дишащ и развиващ се… а представете си че всяка невидима бактерия има жива сила и се е развила така като човек.увеличила се е паралелно с човека????. ….. ‘Айде няма да ви хвърлям толкова в Джаза…но си помислете … не е ли по-добре да помислим първо, САМИ ЛИ СМЕ НА ЗЕМЯТА, ПРЕДИ ДА СИ МИСЛИМ САМИ ЛИ СМЕ В КОСМОСА… А КОСМОНАВТИ?? Ако НЕ СЕ НАУЧИМ ДА КОМУНИКИРАМЕ ОТНОВО С ПРИРОДАТА, ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТОВА КОЕТО СЕ Е СЛУЧИЛО С РАМЗЕС…. НЕ ДА МИ ПЛАЧЕТЕ ОТ ДЪЖДОВЕ В ПЛОВДИВ ИЛИ ПОЖАРИ ПО ГЪРЦИЯ.. И ЖАБИ ЩЕ МИНАТ И СКАКАЛЦИ… И МЪГЛАТА ЩЕ ДОЙДЕ.. ЗАЩОТО СМЕ ПОД НАЕМ И НЕ ПОЗНАВАМЕ ДОРИ ХАЗАИНА..

ЛЕКА НОЩ.. утре пак ще се смеят тиквеници и еднодневки…“ – написа шеф Петров.

Той обаче скандализира с един друг свой пост.

„Да ви имам и притесненията които имате за децата си и Гей Парада 😉 🙂

Защо не се притеснявате че слушат Скандау на място в което Хайлайф е Щерева и ги определя като Шекспирите на новото време с Гласове на Орфей и всички награди на БГ Радио..???“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар