Сагата на големия развод между Пит и Джоли продължава

Сагата на големия развод между Пит и Джоли продължава
Гласувайте за статията

Сагата на големия развод между Пит и Джоли продължава, макар техни фенове и много от световните медии да се надяваха да е приключено и двамата да са станали добри приятели.

Очевидно, ще се окаже по-трудна задача. Двойката има деца, правото на виждане на тези техни 6 общи деца се оказва доста сложен казус. Явно разликите в начините на възпитани на двамата родители са осезаеми и затова всеки иска отделен режим на виждане с децата си.

Както се коментира и в друго издание, обаче – Лайфстайл, може би Брад се е уморил от това дълго чакане и съобразяване с мнението на половинката му.

Анджелина все отлага и вече 3 години не финализира брачните им отношения с различни извинения и отлага развода окончателно.

А от друга страна Брад иска вече да сложи точката и да се уточнят подробностите, той може би желае да продължи смело напред живота си, коментираме и ние в http://Клюки,бг. Той вече няма търпение да затвори тази страница.

Дали скоро и Анджи ще приключи сагата по развода или я грози глоба по възпрепятстване на делото предстои ни да разберем скоро. Най-после звездната двойка ще се раздели и дуото Бранджелина ще бъде само минало. И все пак те ще оставят силна следа в светските хроники, а почитателите им са все още страшно много, цитираме и ние тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар