Сестрата на Саня Борисова я спаси от мизерията

Сестрата на Саня Борисова я спаси от мизерията
Гласувайте за статията

Саня Борисова щеше да гладува след развода с Ники Илиева, ако не беше намесата на сестра й, която й осигури доходи, за да преживява.

Саня Борисова щеше да умре от глад, ако не беше нейната сестра, убедени са хора от родния на актрисата град Видин. Вече близо 2 години тя се чудела как да свързва двата края, след като мъжът й Ники Илиев решил да сложи край на брака им. Благодарение на сестра си обаче успяла да се отлепи от дъното.

Саня Борисова сестра

Сестрата на Саня Борисова я спаси

Както обикновено става с жените, които градят кариера благодарение на мъжете си, кризата в личния живот на Саня бързо довела и до сериозен финансов срив. Дълго познатите на актрисата се чудели от какво живее тя, след като роднините на бившия й съпруг отрязали всички контакти с нея и я оставили без работа.

Оказва се, че основният й източник на доходи в момента е нейната сестра Ирена, която е манекенка в Дубай. Момичето изкарвало луди пари от реклами на световно известни компании. Това личи от луксозния начин на живот, който демонстрира.

Говори се, че лети само в първа класа и то с арабските авиолинии, които се славят като най-луксозните в света. Редовно е гост на партита на модни марки като „Шанел” и „Версаче”, а в България идва рядко, само за кратки срещи с роднините. Със Саня обаче поддържали тясна връзка чрез социалните мрежи и всеки път, когато си звънели, пишман актрисата се оплаквала, че няма работа и е на червено.

В крайна сметка Ирина, която в Дубай е популярна като Рене, задействала връзки, за да извади сестра си от дупката. Уредила й три договора за реклама като инфлуенсър. В момента Саня е ангажирана да пуска в социалните мрежи снимки с продуктите на трите фирми, за което получавала хонорари. Това обаче далеч не бил основният й източник на доходи. Всъщност парите, с които живеела, идвали най-вече от спечеленото от сестра й. „Саня отдавна е на хранилка при Ирина. Тя й праща поне по 2000 лева всеки месец, отделно я обзавежда със скъпи дрехи, обувки и козметика, които получава като манекенка от различни фирми. Но Саня пак не е доволна”, твърдят хора от Видин.

Бившата г-жа Илиева не искала подаяния, а мечтаела сама да трупа пачки по примера на сестра си. Напоследък тя се е отдала на опити да става инфлуенсър, след като никой вече не я иска като актриса. Освен това правела сериозни напъни да пробие в арабския свят, където синеоките блондинки като нея са издигнати на пиедестал. Засега обаче е много далеч от успеха на своята родственица. Рене има близо 360 хиляди последователи в Инстаграм, докато тези на Саня са малко над 17 хиляди. Оттам и цената й като инфлуенсър е доста незначителна, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар