Славена Вътова на пазара: Има нещо нередно! Продавачката: Тогава не купувай!

Славена Вътова на пазара: Има нещо нередно! Продавачката: Тогава не купувай!
Гласувайте за статията

Славена Вътова реши да се направи на умна пред по-необразован човек, но не срещна разбиране. Напротив, продавачката я отсвирила!

Славена Вътова била натирена от продавачка на пазара, недоволна от стила й на изразяване. Така се заформил словесен конфликт помежду им.

Славена Вътова

Славена Вътова в битка с продавачка на пазара

Миската се заела да отчита пропуските в граматиката на жените, работещи на тържището, от което се снабдява с плодове и зеленчуци. Тя била шокирана от табела с цели две правописни грешки в една и съща дума.

Става въпрос за думата „хрущял”, изписана от продавачката като „хроштял”. Табелата се отнасяла за череши с цена 7 лева, както се вижда на снимката, с която миската „обнародва” надписа в своя инстаграм профил, пише „Уикенд“.

Пред този начин на писане тя не останала безмълвна, а решила да изрази отношение. Вероятно за да не бъде груба, не казала направо на жената, че думата е написана грешно, а само намекнала за това с репликата: „има нещо нередно на табелката”. Вместо да оцени опита да я ограмотят, продавачката отсякла: „Не купувай, като не ти харесва!”.

Славена Вътова, макар да е Мис България от 2006 г., има самочувствието, че не е само красива, но и умна. Затова опитва да го подчертава при всеки удобен случай, но не всеки го приема с добро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар