Над 6 бона за новия нос на Силвия Кацарова

Над 6 бона за новия нос на Силвия Кацарова
Гласувайте за статията

Силвия Кацарова се реши на голяма промяна във външния си вид, макар и на тази възраст. Певицата е с нов нос, който струва много пари.

Естрадната звезда Силвия Кацарова, която години наред страдаше от големия си нос, най-накрая се престраши и го отряза, за което „Уикенд” пръв извести.

Силвия Кацарова

Силвия Кацарова с нов нос

Изпълнителката на хита „Обещай ми любов” дълги години страдала от комплекси заради дългия си и крив обонятелен орган и събирала смелост да го коригира.

Дни преди рождения й ден на 26 април, нейният съпруг Любомир решил да я изненада и й подарил ринопластика в столична клиника по пластична хирургия.

За интервенцията в турска клиника бизнесменът се изръсил с 6400 лева. Предварително платената интервенция при д-р Мохамед Дилбер мотивирала певицата и тя веднага се възползвала от подаръка. Корекцията на носа й продължила около час.

След нея в продължение на 10 дни Кацарова отложила всичките си ангажименти и избягвала да излиза от вкъщи, тъй като се движела със специална лонгета на носа. 65-годишната блондинка не можела да се нарадва на новата си визия и побързала да се похвали с корекцията в сутрешното предаване на Гала „На кафе”.

„От дете имах проблеми с носа. Направиха ми пункция, без да ми направят снимка. Решиха, че е заради синузит. Повредиха ми дясната ноздра. И започна едно главоболие… Един професор ме беше предупредил, че на стари години ще имам сериозни проблеми и те започнаха. Д-р Мохамед Дилбер се оказа много внимателен. Предложи ми да вкараме и малко естетика и да го разкраси. Казах му: „Така или иначе аз съм заспала, прави каквото искаш”. Всичко приключи благополучно и чак сега разбрах колко е хубаво човек да диша нормално“, разказа за новия си чип нос Кацарова.

HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Над 6 бона за новия нос на Силвия Кацарова”

  1. Ужасни

    юни 10. 2019

    Как може да напишете че имала комплекси от кривия и дълъг нос и че сега и бил чип.Добре че поне сте цитирали интервюто което взе Гала

Добавете коментар