Тото от „СкандаУ“ продължава да напада Мегз, а тя мълчи! (Подробности)

Тото от „СкандаУ“ продължава да напада Мегз, а тя мълчи! (Подробности)
Гласувайте за статията

Тото от „СкандаУ“ се е заял здраво с Мегз и не може да спре да я дразни. Тя обаче не му отвръща със същото, което още повече вбесява рапъра.

Тото от „СкандаУ“ напоследък е решил да залага на евтин ПР със скандали с някои от най-известните жени в България.

Тото от СкандаУ и Мегз

Тото от „СкандаУ“ се заяжда с Миглена Каканашева – Мегз

Той първо захапа Гери-Никол точно на пускането на новата ѝ песен. След като видя медийния интерес, който предизвика със скандала, сега Тото се е захванал с най-популярната риалити звезда у нас. Първо рапърът възпя „Ангелите на Мегз” в последното си парче със Слаткаристика.

След като песента, обаче, се оказа пълен провал и единственият отзвук относно него беше препратката към Мегз, певецът реши да продължи нападките към дизайнерката и в социалните мрежи. Два пъти той качи колаж със себе си и Мегз в инстаграм профила си. Снимките се оказаха най-харесваните и коментирани кадри в профила на рапъра.

Много от феновете на „СкандаУ“, обаче, изкритикуваха Тото защо не спира да говори за дизайнерката. Мегз не се включи в скандала. Дизайнерката е окрилена от любовта и много заета с новото си риалити и реши да не обръща внимание на напъните на рапъра.

Злите езици коментират, че Тото все още не може да прежали факта, че Мегз го изложи пред цяла България като направи нечуван скандал на финала на Вип Брадър преди 2 години и му отне моралната победа.

“Тото я мрази с цялото си сърце. Тя първо унищожи победата му, после разказа на цяла България, че е ром. Това му е болна тема и често, като си пийне, не спира да говори за Мегз”.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар