Ето какво ще направи с 50-те си бона, спечелени от „Гласът на България“, Атанас Кателиев!

Ето какво ще направи с 50-те си бона, спечелени от „Гласът на България“, Атанас Кателиев!
Гласувайте за статията

Атанас Кателиев стана любимецът на зрителите и спечели много пари, с които ще може да стартира солова кариера и да покрие някои свои разходи.

Победителят в „Гласът на България“ Атанас Кателиев ще вложи наградата от 50 000 лева в създаване на авторска музика, пише HotArena.

Атанас Кателиев

Атанас Кателиев има план за парите си от шоуто

„Искам да правя качествени песни на български език, ще вкарвам и елементи от фолклор в тях. Е, ще си платя и данъка на колата“, сподели с намигване стругарят от Варна след триумфа си в шоуто в неделя вечер.

Зрителите избраха Наско за безапелационен фаворит след двучасов лайв, в който четиримата кандидати за слава пяха солово и в дует с треньорите си. На крачка от заветната статуетка отпаднаха Ива Георгиева и Надежда Александрова, което изправи на финал отборите на Графа и Камелия. Кателиев, който се просълзи от вълнение при последния апел за зрителския вот, блокира тотално, когато водещите Павел и Венци Венц обявиха името му.

„Сега виждам какъв космонавт съм бил, как съм си глътнал граматиката! В такива велики моменти човек се събира в себе си и не може да изрази емоцията, която изпитва“, обясни Наско. Гледайки кадрите с триумфа си в най-рейтинговото музикално състезание у нас, той отсече: „Виждам същия човек, който дойде на кастинг преди няколко месеца. Винаги съм знаел, че някой ден ще се запиша в такъв формат и ще пея. Сега музиката е моят приоритет“.

Кателиев ще продължи да работи и като стругар в работилницата на баща си. Той е и сред най-обичаните преподаватели по роботика в Математическата гимназия във Варна. „Още като ученик знаех, че искам да бъда преподавател. Срещнах зам.-директорката на това училище на един ултрамаратон, споделих й идеята си и след няколко месеца ми звънна, за да ме покани в екипа“, обясни Атанас. Той обеща до месец да е готов с първия си сингъл след победата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар