Маги Халваджиян в защита на гейовете: Аз съм демократ по душа!

Маги Халваджиян в защита на гейовете: Аз съм демократ по душа!
Гласувайте за статията

Маги Халваджиян вярва, че всеки е свободен да изразява себе си и няма нужда друг да го кори за това. Той застана на страната на „обратните“, което възмути мнозина!

„Винаги съм вярвал, че да си различен всъщност е привилегия! Трудно ми е да повярвам, че в 2019 в България( европейска страна) се налага да се охранява Прайда! За да охраняваш нещо , значи , че то е застрашено! Да заплашваш и да застрашаваш хора, които се борят за правата си е повече от необяснимо за мен!

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян защити гейовете

Знам само, че липсата на информация или манипулативната такава е мощно оръжие , което промива мозъците на много хора! Много хора, които като зомбирани преповтарят думи и изречения, които са прочели или чули! Хора, които не мислят или не анализират сами! Защото е по-лесно да си в стадото!

Същите тези хора, мразещи различните, ако живееха преди години в щатите със сигурност щяха да са от хората готови да убият Мартин Лутър Кинг! Защото всъщност нещата са прости! Или си истински демократ и уважаваш правата на всички без изключение или си човек, който мрази всичко, което е различно от него самия! Просто е!

И понеже тези дни изслушах и изчетох толкова глупави и неандерталски тези по този въпрос, че чак се озадачих и си помислих, че има две съвършенно различни Българии! Явно моята среда и моите приятели ме изолират от тези гигантска омраза към различното! Тук във ФБ е направо страшно! Безумна Неандерталска липса на толерантност! Знам какво ще последва след този пост, но ако той накара дори един човек да се замисли и да промени мнението си, значи си е струвало! А за мен ще остане удоволствието да си поразчистя приятелите тук! Freedom!!!!“

„Коментарите под предишният ми пост безкомпромисно доказаха тезата ми! Една малка провокация и всичко излиза наяве! Тотална некомпетентност по въпроса! Просто заучени реплики! Едни и същи изречения от различни хора! Това казва много!

Аз, понеже съм толерантен , приемам тези мнения и приемам , че има много хора, които мислят различно от мен! Не ги разбирам , но уважавам мнението им! Просто не искам да са ми приятели!:) Това е мое право! А както вече казах аз уважавам правата! Моите права също! Всеки е свободен да има мнение! Всеки е свободен да вярва в каквото иска!

То и огромен брой от немския народ е вярвал, че Хитлер е пич и евреите трябва да се избиват! То така се почва! Първо вярваш, че гейовете и лезбийките заплашват детето ти, после вярваш, че богатите са лайнари, после вярваш, че тъмнокожите са маймуни, после вярваш, че 1.000.000.000 мюсюлмани са изроди и главорези…. Така е то с вярването! Но както казах аз съм демократ по душа! Уважавам вярванията!“

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар