Приказна сватба: Една от пайнерките се омъжи!

Приказна сватба: Една от пайнерките се омъжи!
Гласувайте за статията

Габриела Пеева от Трио „Сопрано“ каза „ДА“ на своя избраник Мирослав Савов тази събота на тяхната приказна сватба в Пловдив.

Младоженците се свързаха в свещен брачен съюз на изнесен ритуал в зеленото пространство над тунела в Града под тепетата, където е изписано името на Европейската столица на културата.

Габриела Пеева от Сопрано

Габриела Пеева се омъжи

Габи и Миро се венчаха в емблематичната църква „Света Богородица“ в Стария град, а по-късно посрещнаха многобройните си гости в ресторанта на парк-хотел „Санкт Петербург“.

Водеща беше Бояна от „Планета Хера“, а забавната част беше поверена на колегата на Трио „Сопрано“ от музикална компания „Пайнер“, DJ Живко Микс.

Булката беше като истинска принцеса в дизайнерска снежнобяла рокля, богато гарнирана с няколко вида 3D-дантела, дело на Стоян Радичев, по идея на самата Габи и стилистката на Триото, Петя Кръстева.

Младоженците се спряха на класически халки, комбинация от бяло и жълто злато. Габи и Миро се понесоха в първия си сватбен танц под звуците на You Are The Reason на Calum Scott and Leona Lewis.

Музикалната програма беше богата, а поздрави към младоженците отправиха танцовите формации „Елика“ и „Наздравица“. Трио „Сопрано“ също изпълни няколко от своите обичани мелодии.

Кулминацията на партито беше разрязването на бутикова триетажна торта в бяло и златно, когато небето беше озарено от грандиозна заря.

В края на месеца Габи и Миро се отправят на кратка ваканция на остров Тасос, подарък от кумовете. Музикална компания „Пайнер“ и телевизия „Планета“ честитят брака на младото семейство Савови с пожелания за много любов, семейно щастие и сбъднати мечти!

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар