Илиана Раева за големия срам снощи: Очакваното се случи!

Илиана Раева за големия срам снощи: Очакваното се случи!
Гласувайте за статията

Илиана Раева е наясно, че нещата в родния футбол са много зле и няма изгледи да се оправят. Като футболна съпруга тя се интересува от този спорт, но не и понастоящем.

„Звънят ми днес от вестник “Труд” да ме питат….. нееее… не за успехите ни по художествена гимнастика (6 медала от Гран При), а за поредната загуба на националния отбор по футбол. Ами не съм гледала мача. Не знаех, че има мач. Разбрах в продълженията, когато падахме. Не познавам нито един футболист. Не знам името на никого, освен на Николай Михайлов.

Илиана Раева

Илиана Раева вече не гледа футбол

Казах, че отдавна не гледам мачове. Спрях и да се вълнувам като бивша голяма и верна фенка на футбола. Попитах защо са изненадани от тази загуба. Хората, които разбира от футбол, от науката спорт, от треньорство и управление на спорт, като мен например, не би трябвало да са изненадани и да се тюхкат. А те не са малко. За мен нищо кой знае какво не се е случило.

Попитах го, защо интервюират популярни хора и търсят сензация с някое изказване, а не анализират, както му е редът, не търсят отговори от главните действащи лица, казах му, че е много несериозно да търсят интересни и силно възмутени хора, а не си вършат работата като истински професионалисти. Явно е очаквал и искал в познатия мой стил да кажа очевадната истина.

“Добре, ще ми кажете ли все пак Вашето мнение?”. Ами не съм гледала мача, но моето мнение е, че се случи очакваното. Паднахме. – казах спокойно аз. Нали няма да фантазирате, а просто ще напишете това, което казах?! -попитах аз. Дори и това, което казах за вас, футболните журналисти?! “Да, разбира се, бъдете спокойна.” – отговори ми възпитано журналистът. Ами нямам какво друго да кажа.-продължих аз. Отговорът ми е, че се е случило очакваното…поне за мен и милиони още като мен- Просто, паднахме!
И приключихме разговора.

А за футболните журналисти… за тях не знам… Голяма, съществена част от тях няма как да анализират. По субективни и обективни причини. Те са на работа… Аз лично ги разбирам. Наистина ги разбирам. Те търсят някой популярен да говори за мача и да направи сензация с изказването си…
А тя сензацията ще им извади очите! Сензацията станала снощи… Косово ни би на футбол…
Косово…

А аз наистина от години не знам имената на българските футболисти. Честна дума!

Предпочитам да правя сензации в един друг спорт…😉“

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар