Ваня Джаферович за големия срам на България: Жалка и тъжна картина!

0

Ваня Джаферович също взе отношение относно срамното поражение на България от Косово. Хърватинът обясни според него кое е най-неприятното.

Бившият футболист Ваня Джаферович се изказа много критично загубата на България от футболното джудже Косово. Може да е хърватин, но от над десетилетие живее у нас и е женен за българка, което го свързва с нашата страна.

Ваня Джаферович
Ваня Джаферович взе отношение за срама снощи

„След снощния мач България срещу Косово, стигнах до заключение, че по-притеснително нещо от самата загуба е, че имаше повече хора от Косово на стадиона, отколкото българи. Това всъщност е голямата трагедия. Мен ме беше страх в един момент, да гледам криви, квадратни глави, как крещят около мен, като някакви примати.

Идваше ми на моменти да направя международен скандал, какъвто само аз мога, но видях, че на хората около мен не им пука особено и си казах, защо да го правя. Жалка и тъжна картина беше стадион Васил Левски снощи.
А доколкото мача… Косово не са силен отбор. Не слушайте хората, които твърдят обратното. Посредствен отбор, който би друг такъв, но на всичкото отгоре, смачкан и психически отбор.“ – написа Ваня Джаферович във Фейсбук.

Повечето футболни специалисти у нас са на мнение, че това е най-срамният резултат, който националният отбор по футбол е регистрирал от много години насам. Все пак 2:3 от Косово у дома е наистина покъртително!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.