Брутално разкритие за Жаси от „Сделка или не“ и мъжа й: Не е за вярване какво е изтърпяла!

Брутално разкритие за Жаси от „Сделка или не“ и мъжа й: Не е за вярване какво е изтърпяла!
Гласувайте за статията

Жаси от „Сделка или не“ от няколко години е примерна съпруга и тъне в разкош. Тя явно обожава мъжа си, защото още е с него въпреки всичко.

Едно от най-емблематичните лица на „Сделка или не“ – асистентката Жаси се оказа доста толерантна съпруга, научи „Галерия“.

Жаси от Сделка или не

Жаси от „Сделка или не“ прощава винаги на мъжа си

Жасмина Тошкова, вече Маджид, е хващала поне три пъти съпруга си Ариф Маджид в изневяра, като единият път – дори на калъп.

Въпреки унизителните ситуации, Жаси покорно прощавала на неверния си мъж и вместо с развод, го дарявала с деца.

Двамата са заедно от близо 7 години и докато сириецът я държал доста изкъсо и ограничил дори срещите й с приятелки, той самият редовно разнообразявал сексуалния си живот, твърдят запознати.

Първият път, когато го хванала в крачка, Жаси му вдигнала луд скандал и си събрала багажа. Само ден по-късно обаче се върнала и повече не отворила дума по темата.

При втория случай моделката буквално хванала мъжа си на калъп с друга в офиса му и отново се изнесла от дома им, като този път раздялата продължила по-дълго. Тогава обаче Жасмина разбрала, че е бременна с третото им дете и конфузната ситуация останала в миналото. След третата изневяра блондинката претръпнала и се примирила с неверния си мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар